09 315 888 30
Maksu Politiikka

Suojatut maksu järjestelmät

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokauppa hyväksyy lähestulkoon kaikki Suomalaiset and pohjoismaiset pankit. Tässä on lista tuetuista pankeista:

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankit, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja LähiTapiola Pankki.

Maksaminen Visa, Visa Electron, Maestro tai Master Card -korteilla

Mikäli haluatte maksaa Visa, Maksaminen Visa, Visa Electron, Maestro tai Master Card -korteilla, Web2Fix hoitaa maksut asiakkaan ja yrityksen välillä. Reklamaation tekee Checkout Oy ja nets.fi.

Verkkopankki maksu

Maksun yhteydessä sinut ohjataan oman pankkisi varmennuspalveluun. Maksun hyväksymisen voi tehdä verkkopankki tunnuksilla. Tällöin pankkinne varmistaa suojauksen.

Paypal maksu

Kolmas vaihtoehto on paypal maksutapa. Paypal mahdollistaa maksut luottokortin tai paypal tilin kautta.

Maksun suojaus

Kaikki maksut tehdään Web2Fix Oy:n SSL suojatun suomenwebhotelli.com sivuston kautta. Useimmat sivustot käyttävät vain 128-bittistä salausta, mutta me käytämämme enimmillään 256-bittistä SSL salausta varmistaaksemme turvallisen maksujen siirron. Kaikkien asiakkaiden IP-osoitteet tallennetaan tietokantaamme mahdollisten huijaamisyritysten estämistä varten. Asiakkaan muita tietoja ei käytetä markkinointiin ja tullaan pitämään salassa muilta osapuolilta.

Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä ottakaa yhteyttä meihin alla olevilla tiedoilla


Web2FixOy Corporation,

Sturenkatu 26

00510 Helsinki

Y-tunnus: 2385361-2

Asiakaspalvelunumero: 09 315 888 30 (arkisin klo 10-18)

24/7 Tuki:

24/7 Tuki: Lähetä tukipyyntö Täällä

Lähetä sähköposti

Palautus ja peruutukset

Webhotellit:

Kaikkilla suomenwebhotellin webhotelli paketeilla on 7 päivää täyden hyvityksen politiikkan, tarkoittaa joka tapauksessa, jos et ole tyytyväinen ostokseesi hyvitämme rahat kokonaan. !

Verkkotunnukset:

suomenwebhotelli.com on valtuutettu jälleenmyyjä kaikille myymämme verkkotunnukselle, kun ostat verkkotunnuksen kauttamme ja maksat meille, rahaa ja tietosi (ellet ostaa ID suojaus palvelun) menee verkkotunnuksen Rekisteriseloste.

Valitettavasti emme hyvittää tilattujen verkkotunnusten

Verkkotunnukset tai verkkosivustojen siirtomaksut:

Ei palautusoikeutta!

SSL todistukset:

Ei palautusoikeutta!