09 315 888 30
Palvelut

Webhotelli

Suomalainen hostingpalvelu (SuomenWebhotelli.com) on yksi luotetuimmista hostingpalveluista Suomessa, joka tarjoaa tehokkaita Linux hostingpalveluita sekä shared hostingpalveluita Helsingissä. Olemme myös hostingpalvelujen tarjoaja ympäri eurooppaa ja pohjoismaita.
Palvelimemme on varustettu uusimmilla ohjelmistoilla sekä palomuureilla asiakkaamme tyytyväisyyden takaamiseksi. Automaattiset päivitykset palvelinten käyttöjärjestelmään mahdollistaa asiakkaidemme käyttää uusinta teknologiaa heidän töihinsä tai tarpeisiinsa liittyen.

Ominaisuudet sisältävät muun muassa:

Tällä hetkellä SuomenWebhotelli.com palvelimet käyttävät CENTOS 6.X käyttöjärjestelmää sekä uusimpia versioita PHP- sekä MySQL versioista joiden asetukset ovat muokattavissa cPanel:in kautta. Lisätietoa palvelinten tiedoista voit katsoa Webhotellit osiosta. Voit myös rekisteröidä edullisen webhotellipaketin Webhotellit osiosta. Riippuen tarpeistasi levytilan tai kaistan kannalta, tarjoamme webhotellipaketteja yksityishenkilöitä sekä yrityksiä varten. Meidän Eurooppalainen hostingpalvelumme (SuomenWebhotelli.com) on oikea paikka myös opiskelijoille, sillä palvelumme ovat edulliset sekä kattavat.

Verkkotunnus

Suomenwebhotelli on valtuutettu jälleenmyyjä useille suosituille verkkosivupäätteille, kuten .com, .fi, .net ja .org. Jos haluatte ainutlaatuisemman verkkopäätteen sivustollenne voitte löytää laajan valikoiman eri verkkotunnuksia valikoimastamme, verkkotunnukset sivulta. Ainutlaatuisemman verkkotunnuksen etuna on, että se on antaa paljon paremman imagon asiakkaalle. Esimerkiksi .restaurant tai .coffee sopivat mainiosti verkkosivuille, jotka myyvät ruokaa.

Mikäli, ette löydä mieluista verkkotunnusta listastamme, voitte aina lähettää pyynnön meille. Olemme listanneet vain yleisimmin käytetyimpiä vekkotunnuksia etusivullemme. Meillä on näiden lisäksi vielä useita muitakin verkkotunnuksia valittavissa.

Suurinosa verkkotunnuksista on erittäin halpoja. Silti haluaisimme muistuttaa, että mikäli ostatte pidemmän aikavälin verkkotunnukset (3vuotta) voimme tarjota vielä lisä alennuksen jo edullisiin hintoihimme.

Oma IP-osoite ja SSL sertifikaatit

Jos valitsette meidän webhotelli palvelumme, niin teidän webhotellinne tulee saamaan oman IP-osoitteen. Oma IP-osoite on erittäin suuri etu verkkosivujen käyttössä. Oman IP-osoitteen avulla sivusto pysyy varmemmin tavoitettavissa. Tarjoamme jokaiselle IP-osoitteelle valokaapeli yhteyden, joka mahdollistaa 1000mbps lähetys- ja latausnopeudet. Teidän ei enää koskaa tarvitse mennä kahvitauolle sivustonne latautumista odottaessa.

Mikäli olette huolissanne turvallisuudesta, me tarjoamme myös SSL sertifkaatteja teidän webhotellianne varten. SSL yhteydellä voitte salata kaiken liikkuvan datan yhteyksienne välillä. SSL suojaus on erittäin paljon käytetty suojaus nettisivujen turvallisuuden takaamiseen. Ottamalla SSL sertifikaatin voitte taata salauksen olevan luotettava.

Verkkosivujen suunnittelu

Yksi palveluistamme on verkkosivujen suunnittelu. Tämä on erittäin mainio mahdollisuus aloittaville yrityksille. Voitte joko suunnitella sivustonne rakenteen tai jättää kaiken meidän suunnittelumme varaan. Teidän tarvitsee vain kertoa, mitä haluatte sivustollenne. Tee Tukipyyntö tilataksesi verkkosivujen suunnittelun.

Kaikki suunnittelumme ovat yksinomaan tehty asiakkaalle. Jokainen verkkosuunnittelu on henkilökohtainen. Sivustonne tulee olemaan ainutlaatuinen ja helppokäyttöinen. Lisäksi myös jälkikäteen voitte itse muokata sivustoanne maksutta. Voitte myös rekisteröidä edullisen verkkosuunnittelu paketin Verkkosivujen suunnittelu sivu.